No items found.
28
.
11
.
2021

Pozvánka na komorní předvánoční setkání v ateliérech Petra Písaříka

Pozvánka na komorní předvánoční setkání s Petrem Písaříkem pro klienty Health+. Čtvrtek 16. prosince 2021 v 17:00 v ateliérech a showroomu akademického malíře Petra Písaříka.

No items found.

Vážení klienti a klientky, přátelé Health+ a krásného umění,

přijměte naše srdečné pozvání na přátelské setkání a rozjímání nad krásným uměním ve společnosti Petra Písaříka a galeristky Vita Bene Magdaleny Schnitzerové.

Tato akce pomyslně ukončuje výstavu Petra Písaříka Vektor přílivu, s níž jste se v našich prostorách setkávali od září tohoto roku.  Zároveň se jedná o skvělou možnost, jak blíže poznat proces a prostory tvorby tohoto unikátního umělce.

Místem setkání bude ateliér Petra Písaříka v prostorách Nákladového Nádraží Žižkov nebo zbrusu nový showroom s jeho díly v Celetné ulici. Vzhledem k vývoji současné pandemické situace budeme o přesném místě konání rozhodovat a informovat v průběhu prosince.

Těšit se můžete na ukázku nových děl a technik umělce, nevšední popis jeho práce se sklem a malé pohoštění. Setkání se bude nést v komorním duchu a bude se konat pro velmi omezený počet zájemců.

Pokud máte zájem, napište nám prosím o vaší účasti do 10.12. 2021 na email vitabene@programhplus.cz a my vás budeme dále informovat.

Za tým Vita Bene Karolína Šubrtová a Magdalena Schnitzerová

Den a čas konání: 16.12.2021 v 17:00

Adresa: Zájemcům bude upřesněna před konáním akce – Ateliéry Petra Písaříka na Nákladovém Nádraží Žižkov, nebo jeho bývalý ateliér/nový showroom v Celetné ulici č.12.

Podmínkou účasti akce je platný průkaz o očkování, nebo o prodělání nemoci covid-19.

Pro více informací můžete volat kurátorce umění v Health+ Magdaleně Schnitzerové 723 000 596, nebo piště na email vitabene@programhplus.cz

Galerie

Máte zájem o naše služby?

Kontaktujte nás.