No items found.
30
.
8
.
2023

Poliklinika Health+ Komplexní zdravotní péče pro náročné

Soukromá prémiová poliklinika Program H Plus, a.s. mění své logo i název a vstupuje tak do nové éry jako Health+. Hlavní atributy ale zůstávají – kvalita, profesionalita, lidskost, individuální a komplexní péče, dostupnost a diskrétnost.

No items found.

Filosofií zakladatele polikliniky Oldřicha Šubrta je klienty nejen léčit, ale pomocí správné prevence je udržet dlouho zdravé. Nová image polikliniky Health+ zrcadlí moderní přístup, který propojují technologie, špičkoví odborníci a přátelské prostředí. Proměnou prošlo nejen logo, ale i webové stránky a prostory budov, ve kterých se klientům dostává většina veškeré péče. „Naše poslání, kterému jsme se zavázali, je znovuzavedení institutu rodinného lékaře s osobním přístupem, dostatkem času na všechny klienty a prostředím, ve kterém se pacienti cítí příjemně,“ uvádí ředitel a zakladatel Health+ Oldřich Šubrt.

eHealth: Zdravotní dokumentace kdekoliv a kdykoliv

S rebrandingem přichází i další posun v technologických možnostech kliniky. Veškerá zdravotní dokumentace je digitalizována a díky mobilní aplikaci HealthPlus a klientské zóně ji mají pacienti kdykoli k dispozici. Kromě pacientů mají přístup do kompletní dokumentace v zabezpečené elektronické podobě nejen interní lékaři, ale také odborníci v partnerských klinikách, kteří díky tomu mohou správně zacílit péči. Health+ dále testuje řadu nových technologií, která pomáhají léčbu zefektivnit, jako například telemetrická řešení nebo využití nástrojů AI v každodenním provozu kliniky.

Health+ podporuje vzdělávání i umění

Prémiová poliklinika Health+ spolupracuje a podílí se na několika projektech. Jako první instituce svého druhu ve střední Evropě se stala členem mezinárodní organizace Planetree, která pomáhá organizacím vytvářet důstojné a lidské podmínky ve zdravotnictví. Sesterská organizace Academy of Health Care Management poskytuje postgraduální studijní program MBA pro vedoucí pracovníky zdravotnických institucí a právnické studium LL.M. orientované na medicínskou problematiku. „Společně s AHCM pořádáme pod záštitou Health+ nejrůznější konference zaměřené na aktuální témata v českém zdravotnictví a semináře pro zájemce z řad zdravotnického managementu,“ dodává Oldřich Šubrt.

V neposlední řadě se mohou klienti těšit na pravidelné výstavy významných současných umělců v neobyčejných prostorách polikliniky. A to v rámci galerijního programu Vita Bene. I zdravotnické zařízení může být krásné a návštěva lékaře spojena s malým kulturním zážitkem.

Hodnoty polikliniky Health+

1. Lidskost, vstřícnost a zájem

Prostředí soukromé polikliniky, osobní přístup lékařů a vedení. To všechno vytváří příjemnou a domácí atmosféru.

2. Profesionalita a moderní postupy

Digitalizace zdravotních dokumentů, vlastní mobilní aplikace, moderní vybavení a profesionálové ze 40 oborů medicíny na jednom místě.

3. Individuální a komplexní péče

Klient, jeho potřeby a přání jsou vždy na prvním místě. Cílem je vybudovat vzájemnou důvěru a udržovat dlouhodobé zdraví.

4. Dostupnost a efektivita

Pro pacienty s neodkladnými obtížemi jsou k dispozici termíny ihned. Neakutní ošetření jsou plánována s ohledem na časové možnosti a přání klienta.

5. Diskrétnost a srozumitelnost

Lékaři vše potřebné srozumitelně a detailně vysvětlí. Respekt k soukromí pacientů je základní zásadou.

Soukromá prémiová poliklinika Health+ chce doplnit špičkovou českou medicínu o ještě lepší koordinaci péče. Osobní lékař dokáže zajistit specializované vyšetření přímo v prostorách polikliniky a v termínu, který si klient sám vybere. Všichni odborníci jsou k dispozici na jednom místě, v příjemném prostředí a lékař je pacientovi partnerem.

Health+ v číslech

  1. Poliklinika Health+ nabízí špičkovou péči již přes 15 let.
  2. Vysokou úroveň si drží i díky limitovanému počtu klientů tak, aby se mohli lékaři dostatečně věnovat každému z nich. Limit je kolem 700 pacientů, o které se osobní lékař stará.
  3. Přímo v budovách Health+ se klientům dostane 96 % veškeré péče.
  4. O zdraví pacientů se stará více než 70 zkušených lékařů ve 40 oborech medicíny pro dospělé i děti.
  5. Call centrum je klientům k dispozici 24/7.

Galerie

Máte zájem o naše služby?

Kontaktujte nás.