No items found.
28
.
6
.
2023

Nové služby v našich programech péče

Nové služby Health+

No items found.
Výjezd zdravotníka mimo zdravotnické zřízení

Nově jsme navázali spolupráci se společností MedicalJT a zajistili pro Vás zlepšení služby výjezdů. Výjezdová služba je nyní časově flexibilnější, ale přináší i další rozšíření. V rámci preventivní i akutní péče Vám tak můžeme pro Vaše pohodlí a časovou efektivitu nabídnout nejen výjezd lékaře kvůli zdravotnímu problému, ale i odběry na Vámi vybraném místě, ať už je to u Vás doma nebo třeba na pracovišti.
V případě hybnost omezující akutně vzniklé bolesti zad je možno po indikaci osobním lékařem provést i aplikaci léčební infuze v domácím prostředí.
Služba je pro klienty programů Safír a Granát zpoplatněna dle programu a aktuálního ceníku dostupného na recepcích Health+. Klienti programu Diamant mají tuto službu v ceně.

Nové testování a rychlá diagnostika

Naše přístrojové vybavení v oblasti rychlé diagnostiky POCT (z angličtiny point of care testing) jsme rozšířili o analyzátor dvou důležitých diagnostických markerů a to troponinu Ta D-dimeru.  Přímo v ordinaci osobního lékaře tak lze z kapky krve během několika minut získat výsledek.  Troponin T usnadňuje vyloučení či stanovení diagnózy infarktu myokardu, kdy dochází k poškození buněk srdeční svaloviny. D-dimer slouží k vyloučení podezření na hlubokou žilní trombózu či plicní embolii a jeho využití snižuje nutnost použití zobrazovacích metod. 

Posila v týmu očních lékařů a kratší objednací doba

Jak mnozí z Vás zaregistrovali, bylo oční oddělení v posledních měsících přetíženo, což způsobovalo delší objednací doby. Abychom situaci stabilizovali, rozšířili jsme oftalmologický tým o zkušeného lékaře MUDr. Oldřicha Karlovského. S novou posilou se sníží tlak na kapacity a výrazně zkrátí objednací doba.

Galerie

Máte zájem o naše služby?

Kontaktujte nás.